Η αδερφή του γαμπρού

Η αδερφή του γαμπρού μπορεί να βάλει όποιο χρώμα θέλει και αγαπάει.

Εκτός βέβαια απο το λευκό που ανήκει δικαιωματικά στη νύφη.

Ίσως να μην επιλέγαμε μπεζ εφόσον έχουμε συνεννοηθεί ότι δεν θα είναι στις επιλογές της νύφης γιατί είναι ένα μουντό, μονότονο χρώμα και δεν δίνει την αίγλη και την ένταση που θέλουμε στην αδερφή του γαμπρού. Αν θέλετε να κινηθείτε σε αυτές τις αποχρώσεις τότε επιλέξτε σαμπανιζέ, μπρονζέ , μεταλικό έντονο γκρι και γιατί όχι αποχρώσεις της ώχρας και του εκαϊ με μεταλλικές υφές.https://www.tsourani.gr/foremata/cocktail-foremata/

Τα κατάλληλα χρώματα

Για εσάς που έχετε εξωτική ομορφιά επιλέξτε χρώματα τα οποία είναι κοντά στην επιδερμίδα σας : Εκαϊ, τερακόττα, μπρονζέ, μπεζ nude σε χρυσούς τόνους, αν όμως αγαπάτε πολύ το χρώμα, τότε επιλέξτε απόλυτες μονοχρωμίες σε όποιο χρώμα και αν σας πάει. Πράσινο, κόκκινο, κίτρινο είτε λευκό ή το κλασσικό μαύρο.

Είναι λογικό ότι σε μια τόσο ωραία περίσταση όταν παντρεύεται ο αδερφός σας θέλετε να είστε όμορφες και εντυπωσιακές.

Μπορείτε φυσικά να φορέσετε και έντονα χρώματα και έντονα εντυπωσιακά πατρόν τα οποία μπορεί να είναι και λίγο αποκαλυπτικά.

Όμως όσο πιο έντονο το χρώμα και αποκαλυπτικό το φόρεμα καλό είναι όλα τα άλλα να ησυχάζουν.

Δηλαδή το κεφάλι και τα μαλλιά, το makeup και τα αξεσουάρ.

Όταν πρόκειται να παρευρεθείτε σε ένα γάμο σε νησί, ιδίως όταν είστε η αδερφη του γαμπρου τότε πρέπει να αποφύγετε τα τακούνια. Γενικότερα σε νησιά και καλντερίμια και ξωκλήσια το να φοράμε τακούνι στιλέτο λεπτό και σε όποιο ύψος, είναι λίγο εκτός τόπου και χρόνου. Αν θέλετε να προσθέσετε λίγο ύψος στο look σας επιλέξτε τις νέου τύπου εσπαντρίγιες οι οποίες είναι και κεντημένες με πετράδια,

με χάντρες, με χρυσές κλωστές και μπορεί και απλικέ δαντέλλα ή αλλιώς νέου τύπου και μοντέρνες πλατφόρμες.

Όχι τακούνια.

Βραδινό ένδυμα σε καλοκαιρινό party

Σε ένα καλοκαιρινό βραδινό party τότε είθιστε να φοράτε αραχνοϋφαντα, ανάλαφρα, αέρινα ή και διάφανα υφάσματα. Όταν φοράτε βέβαια διάφανα, φροντίζετε απο μέσα να φοράτε ένα πολύ ωραίο body μαύρο ή λευκό ανάλογα με το χρώμα που έχετε επιλέξει στο φόρεμα σας. Φυσικά οι μάξι επιλογές είναι και οι πιο σωστές με ανάλαφρα υφάσματα γιατί λειτουργούν πάρα πολύ ωραία με τον άνεμο.