Αν ψάχνετε για Καπαρντινα και μπουφαν αδιαβροχα, στο atelier Tsourani θα βρείτε την λύση. Η συνεργασία με τον οίκο Henry Arroway μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε στο κατάστημα τα μοναδικά μπουφάν και τις καπαρντίνες του ομώνυμου οίκου για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Καπαρντινα και μπουφαν αδιαβροχα

Καπαρντινα αδιαβροχη 100%
με ειδική επεξεργασία του υφάσματος απώθησης του νερού.  Ιδανική για όλες τις εποχές.
Η εσωτερική επένδυση έχει σύνθεση βαμβάκι 100% υποαλλεργικο.

Down Ottawa
Extra-ελαφρυ slim fit με επένδυση απο πούπουλο down 90/10 υψηλής ποιότητας. Ενα τελειο ένδυμα το οποίο θα είναι πάντα στη μόδα. Με ειδική επεξεργασία επίστρωση υλικού ώστε να απωθεί το νερό και να παραμένει στεγνό. Μήκος jacket 64,5cm .Το μπουφαν αποθηκεύεται σε ένα μικρό σακουλάκι που φέρει το ίδιο το μπουφαν σε θήκη.
100% γνήσιο πουπουλο παπιας υπερ ελαφρυ με επεξεργασια φινιρισματος teflon.

Down blazer
με γνήσια γουνα απο ρακουν. Αποσπώμενη κουκουλα. Αποσπώμενο το εμπρός εσωτερικό κομμάτι με το φερμουαρ. Μένει ένα jacket πιο ελαφρύ για την εποχή της άνοιξης.

Ένα εκμοντερνισμένο κλασσικό σχέδιο μπουφάν.
100% γνήσιο πουπουλο παπιας υπερ ελαφρυ με επεξεργασια φινιρισματος teflon.

Τα υφάσματα έχουν υποστεί επεξεργασία παρόμοια με τα προϊόντα νανοτεχνολογίας αδιαβροχοποίησης που χρησιμοποιούνται για να ικανοποιούν αυτές τις ιδιότητες. Καλύπτουν τις ίνες των υφασμάτων με στρώμα σωματιδίων το οποίο έχει υδρόφοβες και ελαιόφοβες ιδιότητες και δεν επιτρέπει την απορρόφηση των υγρών. Έτσι το  νερό, ο καφές το κόκκινο κρασί σχηματίζουν μικρές ¨πέρλες¨ στην επιφάνεια του υφάσματος οι οποίες απομακρύνονται με ένα τίναγμα ή με ένα στεγνό πανί, χωρίς να αφήσουν κανένα λεκέ. Τα υφάσματα απο τα οποία είναι κατασκευασμένα τα μπουφάν και οι καπαρντίνες μας έχουν υποστεί ειδική επεξεργασία. Έτσι έχουν αποκτήσει μοναδικές ιδιότητες που τα κάνουν ευκολοφόρετα σε πολλές περιστάσεις.

Συνεπώς τα συγκεκριμένα Καπαρντινα και Μπουφαν αδιαβροχα είναι ιδανικά είτε για μια κομψή εμφάνιση ενώ παράλληλα είναι πρακτικά στην καθημερινή χρήση.

Άφοβα μπορείτε να τα φοράτε καθημερινά και για πολύ καιρό. Είναι κλασσικά και μοντέρνα ταυτόχρονα.