Κομψη νονα σε βαφτιση : Στυλιστικές Συμβουλές για μια Αξέχαστη Εμφάνιση

Η επιλογή του κατάλληλου ντυσίματος για την βάφτιση του νεοφώτιστου σας αποτελεί μια σημαντική στιγμή, καθώς θέλετε να νιώθετε άνετα, όμορφα και να ταιριάζετε στην ιερότητα της τελετής. Ακολουθούν μερικές στυλιστικές συμβουλές για να σας βοηθήσουν να λάμψετε ως νονά:

Μοντέρνα Κοστούμια:

  • Διαχρονική Επιλογή: Το κοστούμι αποτελεί μια διαχρονική και κομψή επιλογή για νονές κάθε ηλικίας.
  • Χρώματα:
    • Νεανικές Νονές  : Για νεαρές νονές, προτιμήστε λευκά ή παστέλ χρώματα, τυχόν συνδυασμένα μεταξύ τους.
    • Κομψη νονα σε βαφτιση για όλες τις ηλικίες –  Νονές  :  Για νονές για όλες τις ηλικίες , ιδανικά είναι τα αριστοκρατικά αρζάν, γκρί, λευκά ή σαμπανίζε χρώματα.
  • Κομψη νονα σε Βαφτιση του  μωρού : Αποφύγετε παγιέτες, έντονα πετράδια και βαριά κεντήματα. Προτιμήστε διακριτικά κεντήματα σε φλοράλ μοτίβα με λευκή κλωστή για μια πιο boho και chic εμφάνιση.,
κομψη νονα σε βαφτιση

κομψη νονα σε βαφτιση

Λαμπερά Cocktail Φορέματα:

  • Μεταξωτά Υφάσματα: Επιλέξτε μεταξωτά υφάσματα με ιριδίζουσα υφή σε μπρονζέ χρυσό ή μεταλλικό αρζάν για μια λαμπερή εμφάνιση.
  • Λευκό: Το λευκό χρώμα αποτελεί μια αγνή και ταιριαστή επιλογή για βάφτιση μωρού, σε αντίθεση με τους γάμους όπου θεωρείται απαγορευμένο.
  • Συνδυασμοί: Μπορείτε να συνδυάσετε το λευκό με παστέλ αποχρώσεις για μια αρμονική και κομψή εμφάνιση.

Γήινες Αποχρώσεις:

  • Μπεζ, Ώχρα, Τερακότα, Κρεμ: Φέτος, οι γήινες αποχρώσεις είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς.
  • Ton sur Ton: Υιοθετήστε το εφέ ton sur ton, συνδυάζοντας διαφορετικές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος, για μια μοντέρνα και φρέσκια εμφάνιση.
  • Αξεσουάρ: Ολοκληρώστε το look σας με αξεσουάρ στις αποχρώσεις της ώχρας, χαλκού, μπεζ, κρεμ, λευκού ή μαύρου για μια αίγλη και μοντέρνα πινελιά.

Πολλές απο εσάς μπορεί να θεωρείτε απαραίτητο ως κομψη νονα σε βαφτιση του μονάκριβου σας,  ότι πρέπει να φορέσετε φούστα ή και φόρεμα.
Όμως σας επισημαίνω ότι μια φαρδιά παντελόνα ή ακόμη και ένα κοστούμι έχουν το ίδιο σικ αποτέλεσμα.
Μη φοβηθείτε να φορέσετε ένα total white κοστούμι, ένα γκρί, ένα κοστούμι φλοράλ ή παντελόνι φλοράλ με ένα λευκό σακάκι απο πάνω στη βάφτιση του μονάκριβου παιδιού σας.
Μη φοβηθείτε λοιπόν αυτή τη λύση είναι ένα πολύ σύγχρονο αποτέλεσμα και είναι και πολύ βολικό.

κομψη νονα σε βαφτιση

κομψη νονα σε βαφτιση

Επιπλέον Συμβουλές:

Πολλές μανούλες μπερδεύονται με τη βάφτιση του παιδιού τους.
Κάνουν το λάθος να συγχέουν την αγάπη τους για το παιδί τους με τον τρόπο που θα πρέπει να εμφανιστούν.  Ντύνονται πάρα πολύ βραδινά και πολύ επίσημα.
Όλα τα βραδινά υφάσματα που είναι πιο βαριά, μπορεί να έχουν δαντέλλα, μοτίβα, έντονα χρώματα,
μεταλλικές λεπτομέρειες και λάμψεις στο μεσημεριανό φως που συνηθίζεται να γίνονται οι βαφτίσεις χειμώνα ή καλοκαίρι φαίνονται υπερβολικά.
Επίσης η μη πρακτικότητα όταν φοράμε ένα μακρύ φόρεμα με πάρα πολύ έντονους χρωματικούς συνδυασμούς στα υφάσματα είτε χρυσές λεπτομέρειες, χρυσά αξεσουαρ δυστυχώς
δεν βοήθανε για μια επιτυχημένη εμφάνιση για το συγκεκριμένο μυστήριο-περίσταση.

Το ίδιο ισχύει και για τη κομψη νονα σε βαφτιση. Ίσως να μην είναι απαραίτητο να ντυθείτε πάρα πολύ βραδινά και πολύ επίσημα. Ακολουθείστε μας στο instagram

Όταν είμαστε κομψη νονα σε βάφτιση καλό είναι να επιλέγουμε πατρόν, σχήματα και υφάσματα ρούχων που να είναι άνετα μπορούνε εύκολα να μας βολέψουν στην κίνηση και δεν μπαίνουν ανάμεσα στα πόδια μας. Ένα σίγουρο πατρόν φορέματος το οποίο ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες και ασφαλώς στην περίσταση είναι ένα coctail φόρεμα μέχρι το γόνατο είτε σε ίσια γραμμή, είτε με μια ανάλαφρη φούστα σε Α γραμμή.

  • Φροντίστε το ντύσιμό σας να ταιριάζει με τον χώρο και την ατμόσφαιρα της βάφτισης.
  • Επιλέξτε ρούχα που σας κάνουν να νιώθετε άνετα και σίγουρες για τον εαυτό σας.
  • Μην ξεχνάτε το μακιγιάζ και τα μαλλιά σας.
  • Προσθέστε μια προσωπική πινελιά με ένα ιδιαίτερο κόσμημα ή αξεσουάρ.

Θυμηθείτε, η πιο σημαντική πτυχή της εμφάνισής σας ως νονά είναι η αγάπη και η αφοσίωσή σας προς το βαφτηστηρι σας.

Μπορείτε να κάνετε τις online αγορές σας εδώ