Για μια ιδανική εμφάνιση όταν γίνετε κουμπάρα στο γάμο της κολλητής σας επιλέξτε ένα maxi satin μαξι σατεν λοξά κομμένο σε χρωματισμούς καμμένο πορτοκαλί η σε απόχρωση κόκκινο όπως εδώ

Θα ήθελα να έχει έναν ώμο και ο ώμος που είναι ντυμένος να έχει μανίκι έντονο και όγκο και λάστιχο που κρατάει στο ύψος του βραχίονα.

Κουμπάρα στο γάμο της κολλητής

Ωραία ιδέα να έχει και ζώνη από μόνο του το φόρεμα την οποία θα ήθελα να δέσετε σε κόμπο. Ένα φιλντισένιο clutch σε off white σε εκρου. Χρυσά δαχτυλίδια, βραχιολάκια, χρυσά κρικάκια και ότι κοσμήματα θεωρείτε ότι σας ταιριάζουν. Ένα ζευγάρι απλά ροζ gold πέδιλα. Τα μαλλιά πιασμένα σε ένα κοτσάκι, ωραίο φρέσκο μακιγιάζ με  τσιμπητό κραγιονάκι και ωραία ρουζ στρογγυλά στα μαγουλάκια

Άξιες κουμπάρες κορίτσια!!!

Αγαπημένες κουμπάρες στο γάμο της κολλητής σας επιλέξτε midi όχι μόνο maxi για αυτή την ιδιαίτερη μέρα. Σατέν satin κατά προτίμηση στο χρώμα του πάγου σε ωραία παστελ χρώματα σε ένα ωραίο εκαϊ – πορτοκαλί, με έναν ώμο το οποίο να έχει και έτσι volume – όγκο το μανίκι το ένα, να έχει δηλαδή λίγο όγκο ή και να μην έχει να είναι μανικάκι, προσπαθήστε να είναι λοξά κομμένο, να στενεύει ωραία τη μεσούλα σας,  κάτι απλό λιτό και απέριττο στο κομμάτι του πατρόν όμως που έχει ωραία ματιέρα και ιδιαίτερο πατρόν που σας πηγαίνει και αναδεικνύει τα ωραία σας σημεία. Από κάτω… :   φυσικά!  Πέδιλα! έντονα διακοσμημένα γιατί όχι ασημένια με ωραία κορδονάκια, θέλω οπωσδήποτε σκουλαρίκια, βραχιόλια και δαχτυλίδια και προσέξτε τα μαλλιά. Δεν θέλουμε βαρετά μαλλιά κουμπάρας.

Θέλουμε μια ωραία, σίγουρη, δυναμική γυναίκα που παίρνει την ευθύνη να παντρέψει την καλύτερη της φίλη.

Αγαπημένη μου που θα γίνεις κουμπάρα στο γάμο της κολλητής

Σκεφτείτε την Δαντέλλα! Μπορεί να τη σκέφτεστε ως χειμωνιάτικη ματιέρα

Όμως μια ωραία cotton – βαμβακερή καλοκαιρινή δαντέλα σε παστελ αποχρώσεις ή του πάγου,  ασημένια, baby blue, dusty pink παλ ροζ, πολύ αχνό κίτρινο, είναι ότι πιο κομψό για την κουμπάρα της χρονιάς. Επιλέξτε ένα απλό τύπου breakfast at Tiffany’s  φόρεμα midi με δαντέλα. Όλο δαντέλα από πάνω μέχρι κάτω χωρίς πολλά πολλά ζωνούλες, κεντήματα κλπ

Κουμπάρα για γάμο της κολλητής - Βραδινό Φόρεμα - Atelier Tsourani

Κουμπάρα για γάμο της κολλητής – Βραδινό Φόρεμα – Atelier Tsourani

Από κάτω μπορείτε να επιλέξετε αγαπημένα slim     ή πολύ ψηλά ή πολύ χαμηλά ή επίσης αγαπημένα μεταλλικά πέδιλα όμορφο μακιγιάζ λίγο τσιμπητό τα χειλάκια σας και ωραία αφράτα μαλλιά

Δεν ξεχνάμε ποτέ ότι η δαντέλλα και τα κοσμήματα είναι είναι φίλοι για πάντα.

Κουμπάρα στο γάμο της κολλητής σας

Δείτε τη συλλογή των cocktail φορεμάτων μας στο tsourani.gr

Τι να φορέσει μια κουμπάρα στο γάμο; Ιδέες για ένα αξέχαστο στυλ

Αν είσαι κουμπάρα στο γάμο της κολλητής σου , σίγουρα θέλεις να είσαι κομψή και να ταιριάζεις με την ξεχωριστή αυτή περίσταση.

Ας δούμε μαζί μερικές ιδέες για να δημιουργήσεις ένα αξέχαστο στυλ!

Φόρεμα κουμπάρας στο γάμο της κολλητής της  : Midi ή maxi;

Μια συχνή απορία των κουμπάρων είναι αν θα επιλέξουν midi ή maxi φόρεμα. Η απάντηση είναι απλή: εξαρτάται από το προσωπικό σου στυλ και την περίσταση.

  • Midi φόρεμα: Είναι μια εξαιρετική επιλογή για έναν πιο επίσημο γάμο. Προτίμησε σατέν υφάσματα σε απαλά χρώματα, όπως παστέλ ροζ ή μπλε, για ένα ρομαντικό και κομψό αποτέλεσμα.
  • Maxi φόρεμα: Αν θέλεις κάτι πιο εντυπωσιακό, ένα maxi φόρεμα είναι ιδανικό. Μπορείς να επιλέξεις ένα φόρεμα με έναν ώμο και όγκο στο μανίκι για να δώσεις έμφαση στους ώμους σου.

Tip: Απέφυγε τα πολύ περίτεχνα σχέδια και προτίμησε ένα φόρεμα με απλό πατρόν αλλά με ιδιαίτερη υφή.

Υφάσματα και χρώματα

Τα υφάσματα και τα χρώματα παίζουν σημαντικό ρόλο στην επιλογή του φορέματος της κουμπάρας.

  • Δαντέλα: Η δαντέλα είναι ένα κλασικό και ρομαντικό ύφασμα που ταιριάζει απόλυτα σε μια κουμπάρα. Επίλεξε ένα φόρεμα από βαμβακερή δαντέλα σε παστέλ αποχρώσεις για ένα καλοκαιρινό και ανάλαφρο στυλ.
  • Χρώματα: Απέφυγε τα πολύ έντονα χρώματα και προτίμησε παστέλ αποχρώσεις, όπως ροζ, μπλε, κίτρινο ή ασημί. Αυτά τα χρώματα είναι κομψά και ταιριάζουν σε κάθε περίσταση.
Αξεσουάρ και παπούτσια

Τα αξεσουάρ μπορούν να ολοκληρώσουν το στυλ σου και να προσθέσουν μια προσωπική πινελιά.

  • Παπούτσια: Επίλεξε πέδιλα με ενδιαφέρον σχεδιασμό, όπως ασημένια πέδιλα με κορδόνια.
  • Κοσμήματα: Φόρεσε σκουλαρίκια, βραχιόλια και δαχτυλίδια για να τονίσεις την εμφάνισή σου.

Συμβουλή: Ως κουμπάρα, πρέπει να αισθάνεσαι άνετα και σίγουρη για τον εαυτό σου.

Επέλεξε ρούχα που σε κολακεύουν και που θα σε κάνουν να λάμψεις στην πιο σημαντική μέρα της φίλης σου.

Θυμήσου: Είσαι η κουμπάρα, μια ξεχωριστή φιγούρα στο γάμο. Αφέσου στη διαδικασία της επιλογής του ντύσιμού σου και δημιούργησε ένα στυλ που θα σε εκφράζει απόλυτα.