έχετε σκεφτεί το ονειρεμενο νυφικο σας για τη μεγαλη ημέρα? Σας προτείνουμε κι άλλους χρωματισμούς εκτός απο αυτό σε λευκό χρώμα. Δεν είναι  απαραίτητο να είναι τόσο λευκό το νυφικο σας όσο και τα όνειρα σας.

atelier tsourani bridal ολομεταξο Ταφτα

atelier tsourani bridal ολομεταξο taffeta Γαλλίας

τα χρώματα μπορεί να ποικίλλουν

Μπορεί να είναι μπεζ της σαμπάνιας, μπορεί να είναι γκρί αρζαν πολύ ανοιχτό ή κάπως ασημί ή ακόμη και dusty pink αποχρώσεις οι οποίες δίνουν μια ανάλαφρη νότα και αυτά τα τελευταία είναι μια σύγχρονη και cool ιδέα.

αξεσουαρ

Προσπαθήστε να συνδυάσετε παπούτσι, αξεσουάρ, ανθοδέσμη και κοσμήματα, στους ίδιους τόνους. Δηλαδή, να δημιουργήσετε μια πολύ ωραία ton sur ton εικόνα.

Τα μαλλιά χτενισμένα απλά το μακιγιάζ επίσης στους ίδιους τόνους και είστε μια κούκλα και έτοιμη για το γάμο.

Εαν επιλέξετε έντονο αποκαλυπτικό χρώμα για το νυφικό σας, τότε το πατρόν και το ύφασμα του νυφικού σας θα πρέπει να είναι lux και couture.

Έτσι θα έχει μια πολύ πολύ ιδιαίτερη μορφή, ένα πολύ ωραίο πρωτότυπο σχέδιο θα είναι επιβλητικό και το ύφασμα του θα είναι μοναδικό και ποιοτικό.

atelier tsourani bridal Νυφικό στυλ boho το οποίο αποτελείται από πλούσια φούστα από μεταξωτή μουσελίνα και μπλούζα από κηπούρ δαντέλλα

atelier tsourani bridal Νυφικό στυλ boho το οποίο αποτελείται από πλούσια φούστα από μεταξωτή μουσελίνα και μπλούζα από κηπούρ δαντέλλα

Ποιοτικά, πολυτελή υφάσματα είναι πχ μια δαντέλλα chantrelle ή μετάξι, ή σαντούκ ή κάτι το οποίο να ξεχωρίζει απο όλα τα άλλα φορέματα εκείνης της ημέρας.

το ονειρεμενο νυφικο σας αρχαιοελληνικο

Επίσης μπορείτε να επιλέξετε ένα αρχαιοελληνικό, επιβλητικό, ονειρεμένο νυφικο,και τότε όλα τα αξεσουαρ, τα μαλλιά, το μακιγιάζ, τα κοσμήματα αλλά και τα παπούτσια σας θα ακολουθούν την ίδια minimal γραμμή.

Αποφύγετε τις πολλές και έντονες λάμψεις στα αξεσουάρ σας.

Προτιμήστε απλά minimal αξεσουαρ όπως και απλό minimal μακιγιάζ και το ίδιο κάνετε και με τα μαλλιά σας.

Όσο πιο φυσικά και γηϊνα είναι τα μαλλιά σας τόσο το καλύτερο.

atelier-tsourani-bridal-silk-mouseline ancientgreek

atelier-tsourani-bridal-silk-mouseline ancientgreek

ας μιλήσουμε για μαλλιά και μακιγιάζ.

Τη μεγάλη ημέρα των ονείρων σας, καλό θα είναι να παραμείνετε ο εαυτός σας.

Ακόμα και αν μια απο τις πτυχές του εαυτού σας είναι να υπερβάλλετε, μπορείτε να το κάνετε. Aρκεί να πράξετε ισορροπημένα. Δηλαδή ένα έντονο μακιγιάζ θα πρέπει να πηγαίνει με ένα αντίστοιχο μαλλί και ρούχο φυσικά και αντίστροφα https://tsourani.gr/nyfika/unique-nyfika/