Φορέματα για δεξίωση

Όταν είσαι καλεσμένη σε έναν επίσημο βραδινό γάμο, η επιλογή του κατάλληλου ενδύματος είναι μια ευκαιρία να λάμψεις. Τα φορέματα για δεξίωση Υψηλής Ραπτικής θα τα βρείτε στο atelier Tsourani

Υφάσματα όπως το μετάξι, το σατέν και σε κάποιες εξαιρετικές περιπτώσεις (γύρω στην εποχή των Χριστουγέννων)  το βελούδο,  προσφέρουν μια αίσθηση πολυτέλειας, ενώ η δαντέλα και τα κεντητά στοιχεία προσθέτουν μια ρομαντική πινελιά.

Μη φοβηθείς να συνδυάσεις διαφορετικά υφάσματα για ένα πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα, όπως για παράδειγμα ένα φόρεμα από σατέν με δαντελένια εφαρμογή.

Όταν είσαστε καλεσμένες σε ένα επίσημο και βραδινό γάμο, τότε είναι η ώρα να επιλέξετε πολυτελή υφάσματα και να φορέσετε φορέματα για δεξίωση υψηλής ραπτικής

Λάμψεις, χρυσές κλωστές, απλικέ δαντέλα, κεντημένα ή με πέρλες πετράδια, παγιέτες,  ότι λάμπει, έχει ωραίες μεταλλικές επιφάνειες και σας πηγαίνει φυσικά στο σωματότυπο

και στην επιδερμίδα σας τονικά.

Μην έχετε στο μυαλό σας ότι σε ένα τέτοιο κάλεσμα θα πρέπει να φορέσετε απαραίτητα maxi, δοκιμάστε νεα μήκη μέχρι το γόνατο ή και midi, βέβαια,  τα ρούχα που θα επιλέξετε θα πρέπει να είναι καλοραμμένα.

Τα χρώματα παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο. Κλασικές επιλογές όπως το μαύρο, το κόκκινο και το μπλε είναι πάντα κομψές, ενώ τα παστέλ χρώματα προσφέρουν μια πιο αέρινη αίσθηση. Ανάλογα με τον τόνο του δέρματός σου, μπορείς να επιλέξεις χρώματα που θα αναδείξουν την ομορφιά σου. Για παράδειγμα, οι ζεστές αποχρώσεις ταιριάζουν υπέροχα σε δέρματα με χρυσή απόχρωση, ενώ οι πιο ψυχρές αποχρώσεις αναδεικνύουν τα δέρματα με ασημί υποτόνους.

Τα κοσμήματα είναι το κερασάκι στην τούρτα. Ένα μεγάλο κολιέ με ζαφείρια μπορεί να προσθέσει μια νότα πολυτέλειας, ενώ ένα ζευγάρι chandelier σκουλαρίκια μπορεί να τραβήξει όλα τα βλέμματα. Μην φοβηθείς να πειραματιστείς με διαφορετικά στυλ κοσμημάτων, όπως για παράδειγμα να συνδυάσεις ένα λεπτό χρυσό κολιέ με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

Για να ολοκληρώσεις την εμφάνισή σου, μην ξεχάσεις το μακιγιάζ και τα μαλλιά σου. Ένα καλοσχεδιασμένο μακιγιάζ, με έμφαση στα μάτια ή τα χείλη, μπορεί να κάνει θαύματα. Επίσης, ένα κομψό χτένισμα μπορεί να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Και μην ξεχνάς: Το πιο σημαντικό είναι να νιώθεις άνετα και σίγουρη για τον εαυτό σου. Όταν ακτινοβολείς αυτοπεποίθηση, όλα είναι δυνατά!

Η υψηλή ραπτική συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει με την πολυτέλεια, την τέχνη και την καινοτομία της. Τα φορέματα για δεξίωση υψηλής ραπτικής και  Οι σχεδιαστές, εμπνευσμένοι από την ιστορία της μόδας και τις σύγχρονες τάσεις, δημιουργούν φορέματα που είναι ταυτόχρονα κλασικά και πρωτοποριακά.

Φορέματα για δεξίωση Υψηλής Ραπτικής

Φορέματα για δεξίωση Υψηλής Ραπτικής

Ακολουθήστε μας στο insta

Φορέματα για Δεξίωση

Οι Top Τάσεις της Σεζόν

Αναζητάς το τέλειο φόρεμα για την επόμενη δεξίωση; Ανακάλυψε τις πιο hot τάσεις της σεζόν και ξεχώρισe με ένα στυλ που αντανακλά την προσωπικότητά σου.

Επιστροφή στην πολυτέλεια

Τα φορέματα για δεξίωση γίνονται πιο εντυπωσιακά από ποτέ! Πλούσια υφάσματα, περίτεχνα κεντήματα και τολμηρές γραμμές κυριαρχούν στις πασαρέλες.

Ασυμμετρία και πρωτότυπα σχήματα

Αφέσου στην avant-garde αισθητική και επέλεξε ένα φόρεμα με ασύμμετρα κόψιματα ή εκκεντρικούς όγκους.

Βιώσιμη μόδα

Συνδίασε το στυλ με την ηθική και επένδυσε σε φορέματα από φυσικά υλικά και βιώσιμες παραγωγικές διαδικασίες.

Ρομαντισμός με vintage άρωμα

Τα vintage στοιχεία κάνουν δυναμικό comeback! Αναβίωσε κλασικές γραμμές με μια σύγχρονη πινελιά.

Κύριες Τάσεις στα φορέματα για δεξίωση  αυτή  τη Σεζόν
  • Επιστροφή στην πολυτέλεια: Μετά από μια περίοδο πιο χαλαρών στυλ, η υψηλή ραπτική επιστρέφει στις ρίζες της, τονίζοντας τα πλούσια υφάσματα, τα περίτεχνα κεντήματα και τις εντυπωσιακές λεπτομέρειες.
  • Ασυμμετρία και τολμηρά σχήματα: Οι σχεδιαστές πειραματίζονται με ασύμμετρα κόψιματα, όγκους και πρωτότυπα σχήματα, δημιουργώντας φορέματα που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα.
  • Βιώσιμα υλικά: Υπάρχει μια αυξανόμενη τάση προς τη βιωσιμότητα, με τους σχεδιαστές να χρησιμοποιούν φυσικά υλικά και βιώσιμες παραγωγικές μεθόδους.
  • Αναφορές στο παρελθόν: Πολλοί σχεδιαστές εμπνέονται από vintage στοιχεία και αναβιώνουν κλασικές γραμμές, δίνοντας τους όμως μια σύγχρονη πινελιά.
Υφάσματα και Χρώματα που προτείνουμε για φορέματα για δεξίωση
  • Πλούσια υφάσματα: Μετάξι, δαντέλα, τούλι, βελούδο και ταφτά είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή υφάσματα.
  • Χρώματα: Τα παστέλ χρώματα, τα έντονα χρώματα όπως το κόκκινο και το μπλε, καθώς και οι μεταλλικές αποχρώσεις είναι πολύ της μόδας.
  • Εκτυπώματα: Τα floral μοτίβα, τα γεωμετρικά σχέδια και τα εμπνευσμένα από τη φύση μοτίβα είναι δημοφιλή επιλογές.
Λεπτομέρειες που Κάνουν τη Διαφορά
  • Κεντήματα: Τα χειροποίητα κεντήματα προσθέτουν μια αίσθηση πολυτέλειας και μοναδικότητας στα φορέματα.
  • Παγιέτες: Οι παγιέτες δημιουργούν ένα λαμπερό και εορταστικό αποτέλεσμα.
  • Ανοίγματα: Τα ανοίγματα στην πλάτη, στους ώμους ή στα πόδια προσθέτουν μια δόση θηλυκότητας και κομψότητας.
  • Κρόσσια και φτερά: Τα κρόσσια και τα φτερά προσθέτουν κίνηση και δραματικότητα στα φορέματα.

Μπορείτε να δείτε τις συλλογές μας εδώ